Tilallamme Avoimet ovet 2.8.2020

27.07.2020 22:27

Yli kaksikymmentä rotuyhdistykseemme Suomen Highland Cattle Clubiin kuuluvaa jäsentilaa ympäri Suomen toivottaa vieralijat tervetulleiksi sunnuntaina 2.8.20 klo 11-16. Olemme yksi tila tässä joukossa. Kiinnostaako sinua luomuviljely? Vapaana ja lajityypillistä elämää elävä Ylämaankarja? Oletko kenties ostanut tilallamme tuotettua lihaa Reko -ruokapiiristä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä opastetusti ja läheltä näkemään näitä upeita nautoja. 

Mika esittelee eläimiä ja vastaa kysymyksiin laitumen laidalla. 

Tilakeskuksessamme on Fannin ja Joosen kahvila, jossa tarjolla on itseleivottuja herkkuja. Voit vastata tietovisaan vaikka kahvia ja kirsikkakakkua nauttien. Tietovisaan vastanneiden kesken on tuotearvonta! 

Lihapuotikin on avoinna. Lihavalikoima on valitettavasti rajallinen(kts.hinnasto). Meillä oli lihanleikkaamolla mureutumassa mahtava satsi erilaisia lihoja, filettä, entreä, paistia, palana ja pihvinä, juuri tähän tapahtumaan. Tekniikka on kuitenkin haavoittuvaista, ja ikävän laiterikon seurauksena lihanleikkaamon kylmiö pääsi lämpenemään ja näin ollen meidän siellä olleet lihat muuttuivat myyntikelvottomiksi. Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta. 

Sellaista se on, elämä. Olette lämpimästi tervetulleita!


Yhteystiedot

Vuorusluoma Highland

Koskenkorvantie 501
66350 Tainus

040 5377835 / Sari
0500 866780 / Mika